Retorica 2.0: Framing & Storytelling

Hoe laat je je woorden het werk vóór je doen? Dat je boodschap naar binnen glijdt nog voordat je doelgroep het weet? Met onze online open-inschrijvingstraining Framing & Storytelling, zo doe je dat!

Lees hieronder meer, of schrijf je direct in!

Inhoud

Oeroude én gloednieuwe overtuigtechnieken direct toepassen, zoals:

  • Meeslepende woordkeus
  • Machtige metaforen inzetten
  • Daverend applaus uitlokken met claptraps

Na deze training beheers je niet alleen de theorie, maar ook de praktijk. Elk woord dat uit je mond rolt, elke zin die je typt is vanaf nu goud waard.

Werkwijze

Deze training vindt plaats op locatie. Het maximale aantal deelnemers is 6. De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 4 deelnemers.

De training duurt van 09:30 tot 17:00. Wij verzorgen lunch, koffie en thee. Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen.

En het allerbelangrijkste: de training is natuurlijk interactief. Je oefent, krijgt direct persoonlijke feedback op maat, en maakt dus grote stappen vooruit.

Data


Dit zijn de data waarop we Retorica 2.0: Framing & Stroytelling fysiek en op locatie geven:

  • Vrijdag 11 november 2022, in Amsterdam

Vul de datum van je voorkeur bij je inschrijving in.

Bijdrage

Je bijdrage voor deze fysieke open inschrijvingstraining is € 795,- per persoon.

AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Natuurlijk wil je dat! Vul hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor. We vragen je nu niet eens om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.