Overtuigend en inclusief onderhandelen

Als je nu denkt aan ‘winnen’, doe je het verkeerd. Goed onderhandelen betekent: ernaar streven dat álle deelnemers tevreden zijn. Dat je een goed resultaat boekt met het product van de onderhandeling, dat het proces naar tevredenheid verliep en dat alle poppetjes gerespecteerd zijn. En precies dat leer je bij deze training.

Inhoud

Je leert om inhoud en personen van elkaar te scheiden bij een onderhandeling. Je oefent met onderhandelingen goed voorbereiden, en daarbij onderliggende belangen en creatieve oplossingen te identificeren. Je leert opkomen voor je eigen belangen en waarden, met respect voor de ander. Tijdens de training leer je verder:

  • Hoe je het spel van ‘bod-tegenbod-eindbod’ in een ééndimensionale onderhandeling slim kan spelen
  • Hoe je waarde creëert in meerdimensionale onderhandelingen
  • Hoe je om flauwe onderhandeltrucs van de andere kant heen kan buigen

Na de training begrijp je beter hoe onderhandelingen werken, van salarisonderhandeling tot complexe multi-stakeholder-dialoog. Je maakt van elke zero sum onderhandeling een positive sum onderhandeling. Je bereikt méér resultaat, met meer draagvlak bij alle betrokkenen.

Werkwijze


Deze training vindt plaats op locatie. Het maximale aantal deelnemers is 8. De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 6 deelnemers.

De training duurt van 09:30 tot 17:00. Wij verzorgen lunch, koffie en thee. Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen.

En het allerbelangrijkste: de training is natuurlijk interactief  -een ideale mix van doen en denken, reflectie en actie. Alleen zo leer je scherper argumenteren en kritischer denken.

Data

Dit zijn de data waarop we Overtuigend en inclusief onderhandelen fysiek en op locatie geven:

  • op dit moment is er geen data beschikbaar voor deze training – wil je deze training toch eens volgen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief! Dan ben je gelijk als eerste op de hoogte! Of neem direct contact op via ons contactformulier.

Bijdrage


Je bijdrage voor deze fysieke open inschrijvingstraining is € 821,- per persoon. AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Mooi! Vul dan hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.