Authentiek verbaal leiderschap

Hoe motiveer je je mensen? Hoe zweep je een publiek op naar grote hoogten? En hoe zet je voor je organisatie de stip op de horizon? Simpel: je moet authentiek zijn. Niet authentiek overkomen, want daar prikt iedereen doorheen, nee: authentiek zijn. Alleen dan kun je écht overtuigend zijn – en dat leer je het beste bij AD REM.

Inhoud

Je leert om eerst bij jezelf stil te staan: waar sta jij voor? Of je nu een interne meeting moet voorzitten, een pitch moet houden of een conferentiezaal op je hand moet zien te krijgen: het begint met verbinding met jezelf zoeken. Daarna leer je om verbinding met je doelgroep tot stand te brengen: hoe breng je jouw unieke verhaal binnen bij je doelgroep? Verder leer je in deze training:

  • Hoe je jouw woorden zó kan kiezen, dat ze bij je doelgroep écht binnenkomen
  • Hoe je je lichaamstaal en stem kunt inzetten om je boodschap authentiek kracht bij te zetten
  • Hoe je met storytelling en beeldspraak je publiek kunt inspireren en in het hart raken

Na de training zijn je leiderschapscompetenties sterk verbeterd. Je draagt effectief een visie en een gevoel voor missie uit. Je weet beter hoe je mensen moet motiveren

Werkwijze


Deze training vindt plaats op locatie. Het maximale aantal deelnemers is 8. De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 6 deelnemers.

De training duurt van 09:30 tot 17:00. Wij verzorgen lunch, koffie en thee. Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen.

En het allerbelangrijkste: de training is natuurlijk interactief  -een ideale mix van doen en denken, reflectie en actie. Alleen zo leer je scherper argumenteren en kritischer denken.

Data

Dit zijn de data waarop we Argumentatieleer en kritisch denken fysiek en op locatie geven:

  • deze open inschrijvingstraining geven we voorlopig niet – wil je deze training toch eens volgen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief! Dan ben je gelijk als eerste op de hoogte.

Vul de datum van je voorkeur bij je inschrijving in.

Bijdrage


Je bijdrage voor deze fysieke open inschrijvingstraining is € 665,- per persoon. AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Mooi! Vul dan hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.