Prachtig presenteren en pitchen

Gieren de zenuwen je door de keel als je moet pitchen? Heb je geen idee hoe je een inspirerend verhaal kunt brengen? En knars je met je tanden bij de gedachte om je idee, dienst of product ‘kort en bondig te positioneren’?

Allemaal verleden tijd met de training ‘ Prachtig Presenteren en Pitchen’ van AD REM.

Inhoud

Je leert hoe je je verhaal effectief kunt voorbereiden en goed kunt structureren. Je oefent met technieken om je spreekangst te overwinnen en je ademhaling onder controle te krijgen. Je ontdekt hoe je:

  • Goed gebruik kunt maken van gebaren en lichaamstaal
  • Wanneer je wel, en vooral wanneer je niet, PowerPoint moet gebruiken
  • Hoe je je stem actief kunt inzetten om je boodschap kracht bij te zetten

Na de training heb je geen enkele vrees meer voor een speech, pitch of presentatie. Je verhaal sluit perfect aan bij je doelgroep. Je werkt aan je overtuigingskracht en leiderschapscompetenties, en weet voortaan als geen ander een publiek om je vinger te winden.

Werkwijze


Deze training vindt plaats op locatie. Het maximale aantal deelnemers is 8. De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 6 deelnemers.

De training duurt de hele dag (inloop 09:30 – 10:00, start 10:00, einde 16:45). Wij verzorgen lunch, koffie en thee. Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen.

En het allerbelangrijkste: de training is natuurlijk interactief  -een ideale mix van doen en denken, reflectie en actie. Alleen door te durven, leer je het te doen!

Data

Dit zijn de data waarop we ‘Prachtig presenteren en pitchen’ fysiek en op locatie geven:

  • Vrijdag 14 juni 2024, in Amsterdam
  • Vrijdag 21 juni 2024, in Amsterdam

Vul de datum van je voorkeur bij je inschrijving in.

Bijdrage


Je bijdrage voor deze fysieke open inschrijvingstraining is € 821,- per persoon. AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Mooi! Vul dan hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.