Prachtig presenteren en pitchen

Gieren de zenuwen je door de keel als je moet pitchen? Heb je geen idee hoe je een inspirerend verhaal kunt brengen? En knars je met je tanden bij de gedachte om je idee, dienst of product ‘kort en bondig te positioneren’?

Allemaal verleden tijd met de training ‘ Prachtig Presenteren en Pitchen’ van AD REM. Lees hieronder meer, of schrijf je direct in!

Inhoud

Je leert goed presenteren. Zowel de voorbereiding als de uitvoering. Zowel verbaal als non-verbaal. Zo leer je onder andere:

  • Hoe je elke presentatie kunt structureren
  • Hoe je elk publiek op precies het goede niveau kunt boeien
  • Hoe je spreekangst overwint en met passie kunt spreken

Na de training ben je gepokt en gemazeld in de fundamentele vaardigheid van goed, helder en overtuigend presenteren.

Werkwijze


Deze training vindt plaats op locatie. Het maximale aantal deelnemers is 6. De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 4 deelnemers.

De training duurt van 09:30 tot 17:00. Wij verzorgen lunch, koffie en thee. Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen.

En het allerbelangrijkste: de training is natuurlijk interactief. Je oefent, krijgt direct persoonlijke feedback op maat, en maakt dus grote stappen vooruit.

Data

We geven de training ‘Prachtig presenteren en pitchen’ binnenkort op de volgende data en locatie(s):

  • Donderdag 22 september in Amsterdam

Bijdrage


Je bijdrage voor deze fysieke open inschrijvingstraining is € 795,- per persoon.

AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Wees welkom! Vul hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.