Dialoogbegeleiding

De dialoog is het kenmerk van burgerpanels, focusgroepen en heidagen. Dit betekent dat u minder zendt en meer luistert. U wilt onderliggende aannames naar boven krijgen en meningen en voorkeuren gearticuleerd zien. Wij helpen u hiermee.

Onze aanpak

Tijdens een dialoog is het belangrijk om een proces te bieden dat het mogelijk maakt dat iedere deelnemer zijn of haar eigen input levert, op zijn of haar eigen manier. U wilt immers luisteren, dus zij moeten zenden, keuzes maken en meningen geven. Onze dialoogformats en dialoogleiders bieden ruimte en veiligheid, zodat we de tijd kunnen nemen om de onderste steen boven te krijgen.

Voorafgaand aan de dialoog bereiden wij ons met u dan ook grondig voor: welke vraag wilt u precies beantwoord zien? Waarom wilt u dat weten? Welke keuzes legt u voor en wat hebben uw eventuele deelnemers eraan om mee te doen en die keuzes te maken?

Resultaat

Na onze dialoogsessies gaan deelnemers met een tevreden gevoel naar huis: ze hebben hun ei goed kwijt gekund, ze voelen zich gehoord en gewaardeerd.

Tegelijkertijd heeft u er waardevolle lessen aan overgehouden: uit een focusgroep heeft u geleerd hoe uw reputatie, dienst of product wordt gezien, bij een burgerpanel heeft u ontdekt waar dburgers zich nu echt druk om maken en bij een heidag heeft u de geesten ├ęcht dichterbij elkaar gebracht en stappen gezet naar een hernieuwde samenwerking.

Direct contact

Snel een dialoogbegeleider nodig? Vul uw vraag hieronder in en we nemen binnen twee werkdagen gerekend vanaf de datum van ontvangst contact met u op.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *