Retorica 2.0 Framing & Storytelling

Hoe laat je je woorden het werk vóór je doen? Dat je boodschap naar binnen glijdt nog voordat je doelgroep het weet? En hoe zet je framing strategisch in om een meningsverschil al te beslechten nog vóór het goed en wel begonnen is?

Inhoud

We nemen je mee naar de wereld van de klassieke én moderne retorica. Je leert effectief metaforen en beeldspraak verzinnen en toepassen. Je oefent met presenteren en storytelling, en ontdekt onder meer:

  • Hoe je de geheime overtuigtrucs van de beste TED-talks in je eigen pitch kunt verwerken
  • Welke overtuigtechnieken van de oude Grieken en Romeinen de tand des tijds hebben doorstaan
  • Hoe je kunt improviseren tijdens je speech of pitch, met inhoud én humor

Na de training weet je authentiek te belichamen wat je je wilt zeggen. Je spreekt en schrijft nóg overtuigender en inspirerender. Je kunt speechen en spreken als één van de besten – op gelijke voet met fameuze sprekers, van Jacinda Ardern tot Barack Obama.

Werkwijze


Deze training vindt plaats op locatie. Het maximale aantal deelnemers is 8. De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 6 deelnemers.

De training duurt van 09:30 tot 17:00. Wij verzorgen lunch, koffie en thee. Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen.

En het allerbelangrijkste: de training is natuurlijk interactief  -een ideale mix van doen en denken, reflectie en actie. Alleen zo leer je harten en hoofden voor je winnen!

Data

Dit zijn de data waarop we ‘Retorica 2.0: Framing & Storytelling’ fysiek en op locatie geven:

  • Dinsdag 17 september 2024, in Den Haag
  • Dinsdag 8 oktober 2024, in Amsterdam

Vul de datum van je voorkeur bij je inschrijving in.

Bijdrage


Je bijdrage voor deze fysieke open inschrijvingstraining is € 821,- per persoon. AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Mooi! Vul dan hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.