Voortvarend vergaderen en voorzitten

Teammeetings, standups of een klassieke raads- of bestuursvergadering: hoe laat je die beter lopen? En hoe zorg je voor zowel draagvlak, efficiëntie als productiviteit?

AD REM grijpt je vergadervaardigheden bij het nekvel en schudt er maar wat graag de tijdslurpers en onuitgesproken weerstanden uit.

Inhoud

Je ontdekt de drie lagen van interpersoonlijke communicatie, en hoe deze een rol spelen in verschillende fasen van een vergadering. Je leert hoe je vergaderingen inpast in je grotere organisatiestructuur.  Je leert ook strategischer denken en doen als het gaat om de coördinatie en communicatie rondom vergaderingen. En je oefent met het concreet toepassen van vergadervaardigheden, zoals:

  • Met inspiratie en humor een vergadering openen en sluiten
  • Efficiënt de tijd bewaken tijdens een vergadering
  • Effectief de orde handhaven wanneer een vergadering chaotisch of gespannen wordt

Het resultaat is dat je vergaderingen voortaan iets worden waar je team zich op kan verheugen.  Je verbetert je eigen leiderschaps- en communicatiecompetenties én je vergaderingen zijn productiever, effectiever en zelfs leuker.

Werkwijze


Deze training vindt plaats op locatie. Het maximale aantal deelnemers is 8. De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 6 deelnemers.

De training duurt duurt de hele dag (inloop 09:30 – 10:00, start 10:00, einde 16:45). Wij verzorgen lunch, koffie en thee. Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen.

En het allerbelangrijkste: de training is natuurlijk interactief  -een ideale mix van doen en denken, reflectie en actie. Alleen zo leer je voortvarend vergaderen en voorzitten!

Data

Dit zijn de data waarop we Voortvarend Vergaderen en Voorzitten fysiek en op locatie geven:

  • Maandag 16 september 2024, in Den Haag
  • Vrijdag 11 oktober 2024, in Amsterdam

Vul de datum van je voorkeur bij je inschrijving in.

Bijdrage


Je bijdrage voor deze fysieke open inschrijvingstraining is € 821,- per persoon. AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Mooi! Vul dan hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.