Dagvoorzitters

U organiseert een congres, conferentie of seminar? Dan zoekt u ook een dagvoorzitter die dynamiek, energie en overzicht brengt. Maar al te vaak verzanden evenementen in een routinematige keynote speech hier, een obligate break-out sessie daar en dan interview met bobo’s aan het eind. Dat kan interessanter!

Onze aanpak

Tijdens het evenement geven wij de dag structuur en ritme met flair en humor. We zoeken de interactie met het publiek en creëren een enthousiaste, energieke sfeer. Al bij de opening krijgen mensen de boodschap mee: hier komen op luchtige, ontspannen wijze, nieuwe ideeën en samenwerkingsverbanden tot stand.

Dit bereiken we door voorafgaand aan het event met u in dialoog te gaan: wat is uw doel met deze doelgroep? En welk programma past het beste daarbij? We denken samen met u na over de beste werkvormen, locaties, formats, onderwerpen en sprekers. We vragen grondig door en komen zo met een passend event design dat uw doelen optimaal bereikt.

Resultaat

Het resultaat is dat deelnemers aan uw evenement gegarandeerd met plezier terugkijken. Het publiek heeft in een veilige en stimulerende atmosfeer eigen input kunnen leveren en veel van anderen kunnen opsteken. Met nieuwe inspiratie, nieuwe energie en nieuwe contacten gaat iedereen weer naar huis.

Direct contact

Direct een dagvoorzitter boeken? Vul uw vraag hieronder in en we nemen binnen twee werkdagen gerekend vanaf de datum van ontvangst met u op.

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *