Online voortvarend vergaderen en voorzitten

Vergaderingen duren te lang en leveren te weinig op – helemaal nu we tegenwoordig zitten te fiebelen met Zoom, of Skype, of Teams….Kan dat niet sneller, efficiënter, beter? Jazeker wel, als het aan ons ligt!

Wat je leert

Efficiënt en nuttig vergaderen, door onder andere:

  • Goed voor te bereiden
  • Goed je werkwijze te kiezen
  • De juiste technologie op de juiste manier gebruiken
  • Betere follow-up te kiezen

Na deze training lopen je vergaderingen als een zonnetje – zo goed en zo kwaad als het gaat in sommige gevallen, en misschien wel béter dan je eerdere offline vergaderingen in sommige gevallen!

Hoe het werkt


We werken met modules en huiswerk: je kijkt telkens één van onze opnames en maakt dan ‘huiswerk’. Soms kijken we het na en krijg je feedback, maar soms is dat niet nodig.

Meer specifiek zijn het de volgende modules:

  1. Online meeten, kan dat wel?
  2. Voorafgaand aan de meeting
  3. De techniek
  4. Hoe presenteer je, hoe zit je voor?
  5. Discussies faciliteren
  6. Follow-up

Na inschrijven en betalen krijg je de met wachtwoord beschermde video’s met uitleg en oefeningen op gezette tijden. Dat geeft je alle tijd om tussendoor het huiswerk te maken. Het mooie van deze werkwijze is: je kunt in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt, aan de gang met de oefeningen en inzichten. Wij passen ons helemaal aan jouw agenda aan – hoe gaaf is dat?

Wat kost het?


De standaardinvestering voor deze online training is € 175,- per persoon.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback op je huiswerk, en een heus certificaat als je klaar bent.

Maar omdat we er net mee begonnen zijn en omdat wijzelf maar ook jullie als deelnemers natuurlijk nog een beetje moeten wennen aan online-trainingen in het corona-tijdperk, geven tot en met het vooralsnog geplande einde van deze intelligente lockdown een stevige korting van € 50,-.

Je leest het goed: tot 28 april 2020 betaal je voor deze cursus slechts € 125,-.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en scherpe voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Na afloop krijgen deelnemers een certificaat.

Inschrijven

Vul hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, voor de duidelijkheid. Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden (laatste update van voor corona!) daar.