Scherp schrijven van zakelijke teksten

Hoe schrijf je zakelijke teksten die kort, bondig en overtuigend zijn? Hoe zorg je dat die ene position paper precies raak schiet, en dat die ene two pager precies die argumenten bevat om jouw MT te overtuigen?

Op onze online, open-inschrijvingstraining Scherp Schrijven van Zakelijke Teksten doen we alle geheimen uit de doeken!

Lees hieronder meer, of schrijf je direct in!

Inhoud

Je leert je inhoudelijke argumentatie voor of tegen een voorstel overtuigend op papier zetten door:

  • precies de goede structuur te kiezen
  • kort en bondig te formuleren
  • je argumentatie sluitend te maken

Na deze training kun je zowel interne als externe stakeholders op schrift overtuigen van jouw standpunt.

Werkwijze


Dit is een online open-inschrijvingstraining. Net als een échte training, maar dan online!

De training duurt één dag. Nadat je je hebt ingeschreven, vul je eerst een digitale intake in. Daarna krijg je een Zoom-link voor de trainingsdatum die je hebt uitgekozen (als die nog niet vol was).

De training duurt van 09:30 tot 17:00. We zorgen natuurlijk ook dat er voldoende ruimte voor beweging is tijdens oefeningen en pauzes, zodat je niet de hele dag alleen maar achter je scherm zit.

Data


Dit zijn de data waarop we Scherp Schrijven van Zakelijke Teksten online geven:

  • Dinsdag 24 februari 2022

Vul de datum van je voorkeur bij je inschrijving in.

Bijdrage


Je bijdrage voor deze online open-inschrijvingstraining is € 225,- per persoon. AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, individuele feedback, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van wedstrijddebatteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Inschrijven

Vul hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor. We vragen je nu niet eens om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.