Van Small Talk naar Goed Gesprek

Na twee jaar eindeloos Zoomen en Teams’en mag het eindelijk weer: elkaar IRL spreken! Maar hoe ging dat ook alweer? Hoe deed je ook alweer die strategische small talk bij de koffie-automaat? Afstappen op een onbekende bij een netwerk-event? En een flauwe verkooppitch naar het hogere plan van een échte crucial conversation tillen?

Vandaar: hoog tijd voor een opfrisworkshop. Een booster voor je sociale interactievaardigheid. Een masterclass ‘Van Small Talk naar Goed Gesprek’.

Binnenkort bij jou in de buurt! Lees meer hieronder of schrijf je direct in via het formulier.

Inhoud

Gesprekstechnieken in face-to-face interactie, daar gaat het om bij deze training. Je leert hoe je met bekenden en onbekenden een gesprek kunt aanknopen en waar nodig afkappen. Hoe je door meer te luisteren, je tegelijkertijd ook méér kunt zeggen. Hoe je tot de kern komt, bij de basis blijft en vaardig je boodschap overbrengt.

Op de workshop leer je onder andere:

  • hoe je dat ongemakkelijke eerste contact gemakkelijk kunt maken
  • hoe je storytelling-technieken gebruikt om effectiever te communiceren
  • hoe je authentiek contact kunt maken met je medemens (collega, medewerker, baas, of zelfs partner)

Opbrengst van de workshop: je hebt nieuwe gesprekstechnieken onder de knie. Zodat jij effectiever kunt netwerken, vergaderen, verkopen, presenteren en vooral: van small talk naar goed gesprek kunt bewegen.

Werkwijze


Deze training vindt plaats op locatie. Fysiek! In Real Life (IRL). De training gaat gegarandeerd door bij minimaal 10 aanmeldingen.

De training duurt van 19:30 tot 22:00.  Wij zorgen er ook voor dat zowel de locatie als het programma zich zoveel mogelijk conformeren aan de dan geldende coronamaatregelen. We vragen alle deelnemers dat ook te doen.

De training is natúúrlijk interactief. Naast een netwerkcursus is het dus óók een netwerk-event! Neem je notitieboekje, rolodex of anders smartphone met LinkedIn erop mee.

En achteraf krijg je gratis (GRATIS!) ons ebook ‘Van Small Talk naar Goed Gesprek’ opgestuurd.

Data


Waar en wanneer we de workshop ‘van Small Talk naar Goed Gesprek’ geven:

  • Dinsdagavond 1 maart, te Amsterdam
  • Donderdagavond 3 maart, Den Haag
  • Dinsdagavond 8 maart, Utrecht
  • Donderdagavond 10 maart, Rotterdam

Vul de datum van je voorkeur bij je inschrijving in.

Bijdrage


We bieden deze workshop aan voor  € 125,- per persoon.

AD REM is CRKBO-gecertificeerd, dus over deze bijdrage betaal je géén BTW.

Daar krijg je heel wat voor terug: écht persoonlijke aandacht, een booster voor je gesprekstechnieken, een ebook, en een heus certificaat als je klaar bent.

Vandaar dus: meld je snel aan middels het formulier hieronder!

De trainer


Deze training wordt gegeven door Daniël Schut. Daniël Schut weet aardig wat van argumenteren: zo was hij finalist op de Europese en Wereldkampioenschappen Debatteren, werd hij Nederlands Kampioen Debatteren en won hij tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap Eloquentia (=Welsprekendheid).

Daniël heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt: hij traint tegenwoordig CEO’s, politici, bestuurders en andere leiders in de kunst van het scherp, gevat en inhoudelijk goed kunnen debatteren. En passant schreef hij ook nog eens hét cursusboek op dit gebied, i.s.m. argumentatieprofessor Jean Wagemans, met de titel ‘Argumentatie en debat’.

Deelnemers roemen Daniël altijd om zijn vlugge geest, hilarische anekdotes en altijd kloppende voorbeelden. Never a dull moment – en je leert er ook nog eens van!

Ik wil me inschrijven

Mooi! Vul dan hieronder je contactgegevens in.

We gebruiken je gegevens alleen maar voor trainingsdoeleinden, echt nergens anders voor. We verplichten je nu niet eens om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Lees onze privacybeleidspagina hier. Lees onze algemene voorwaarden daar.