Incompany

We geven natuurlijk ook incompany-trainingen. Als de veiligheidsmaatregelen omtrent COVID-19 het toestaan, komen we graag bij je langs. Maar natuurlijk geven we ook net zo lief de trainingen online. Gezondheid gaat voor alles!

Wel hebben we er het afgelopen half jaar keihard aan gewerkt om ook de online trainingen net zo inspirerend en interactief te maken als een fysieke bijeenkomst.

Hierbij een overzicht van de vele trainingen die we incompany kunnen bieden:

Argumentatieleer en kritisch denken

Kritisch denken is één van de meest gezochte vaardigheden. Maar hoe ontwikkel je die critical thinking skills? Simpel: door te oefenen! In de training ‘Argumentatieleer en kritisch denken’ leer je om standpunten inhoudelijk te verdedigen, je voorstellen goed te beargumenteren maar ook je eigen aannames kritisch te bevragen.

Beïnvloeden en overtuigen

Gelijk hebben is één ding, gelijk krijgen is een ander. Hoe zorg je voor draagvlak voor je eigen ideeën binnen je team? Hoe krijg je al je stakeholders positief en betrokken – niet alleen maar over je plannen, maar ook over jou? Je leert het op de trainingen ‘Beïnvloeden en overtuigen’!

Media- en woordvoeringstraining

Het lijkt zo makkelijk: voor de camera altijd maar het juiste zeggen en op elke vraag op een persconferentie precies de juiste inhoud én toon weten te vinden. Op onze media- en woordvoeringstraining leer je dat het toch een tandje lastiger is. En helpen we je alle valkuilen en voetangels te omzeilen!

Messaging workshops

Essentieel voor elke publiekscampagne: wat is nu je kernboodschap? Je hebt een belangrijk verhaal te vertellen, maar hoe vertel je dat helder, begrijpelijk en aantrekkelijk? Met onze messcherpe messaging workshops helpen wij je jouw eigen verhaal te ontwikkelingen en onderbouwen.

Politieke argumentatie en debattechnieken

Hoe word je rap van tong en scherp van geest? Hoe zorg je dat je niet alleen gelijk hebt, maar het ook krijgt? En hoe kun je, als een volleerd politicus, altijd en overal het juiste argument paraat hebben?

Prachtig presenteren en pitchen

Sta zelfverzekerd voor een groep. Vertel je échte verhaal. Pitch als een pro!

Retorica 2.0: Framing, Storytelling

Hoe laat je je woorden het werk vóór je doen? Dat je boodschap naar binnen glijdt nog voordat je doelgroep het weet? Framing & Storytelling, zo doe je dat!

Scherp schrijven van position papers

Position papers en beleidsteksten verdwijnen maar al te vaak in een la. Na deze training niet meer! Leer zelf de meest treffende teksten schrijven. Altijd to the point, altijd inhoudelijk, altijd…onweerlegbaar.

Speechwritingworkshop

Speeches markeren belangrijke momenten in het gevoelsleven van een organisatie. Vandaar dat je er vantevoren voor wil zorgen dat ze maximale impact maken. Wij helpen met schrijven, schrappen en bijschaven van de presentatie.

Voortvarend vergaderen en voorzitten

Vergaderingen duren te lang en leveren te weinig op – helemaal nu we tegenwoordig zitten te fiebelen met Zoom, of Skype, of Teams….Kan dat niet sneller, efficiënter, beter? Jazeker wel, als het aan ons ligt!

Ik wil meer weten!

Voor alle trainingen geldt: we maken ze graag op maat, zodat ze precies goed ‘landen’ in jouw organisatie. Meer weten of direct een training boeken? Neem contact op via onderstaand formulier, of mail, bel of app ons.