Incompany

Open inschrijvingstrainingen | Incompanytrainingen

We maken onze incompany-trainingen graag op maat, en passend bij de branche, sector en doelgroep. AD REM heeft onder andere de volgende trainingen verzorgd:

Scherp schrijven van position papers en memo’s

Hoe zorg je ervoor dat die zakelijke memo niet in de la verdwijnt? Hoe schrijf je scherp, inhoudelijk en overtuigend?

Op onze training ‘Scherp schrijven van position papers en memo’s’ doen we je alle geheimen uit de doeken – of je nu het MT of een minister wilt overtuigen van je standpunt.

Lees de gedetailleerde beschrijving van dit programma hier.

Media- en woordvoeringstraining

Heb je een complex en ingewikkeld verhaal dat je graag aan de media kwijt wil? Of wil je je maximaal voorbereiden, zodat je accuraat en waarheidsgetrouw jouw boodschap kunt brengen, wanneer de pers vragen stelt?

Met onze media- en woordvoeringstraining ben je op alles voorbereid, van kritisch kranteninterview tot tafelgesprek op televisie.

Lees de gedetailleerde beschrijving van dit programma hier.

Voortvarend Vergaderen en Voorzitten

Teammeetings, standups of een klassieke vergadering: hoe laat je die beter lopen? En hoe zorg je voor zowel draagvlak, efficiëntie als productiviteit?

AD REM grijpt je teamvergaderingen bij het nekvel en schudt er maar wat graag de tijdslurpers en onuitgesproken weerstanden uit.

Lees de gedetailleerde beschrijving van dit programma hier.

Debat- en vergadertrainingen voor volksvertegenwoordigers

Vergaderen in de politiek is bijzonder: het gaat om besluiten nemen, bestuurders controleren, kaders stellen, het volk vertegenwoordigen maar ook het eigen politieke geluid laten horen. Hoe doe je dat goed?

AD REM helpt al decennia politici, volksvertegenwoordigers en bestuurders van Europees tot lokaal niveau met overtuigender en effectiever presenteren, debatteren, vergaderen en voorzitten.

Lees hier meer over onze trainingen op maat voor raads-, Staten- en Kamerleden.

Prachtig Presenteren en Pitchen voor zakelijke dienstverleners

Als zakelijk dienstverlener heb je niks aan een klassieke verkooptraining. Leuk, die trucjes van Cialdini, maar dat is meer voor klanten – niet voor cliënten. Voor die groep heb je meer nodig: in plaats van verkopen, moet je adviseren. Of je nu juridisch of IT-dienstverlener bent: het gaat om een relatie waar je in moet investeren.

Wij helpen je hiermee: van het kiezen van een propositie tot ‘consultative selling’ – met rollenspellen en al!

Lees de gedetailleerde programmabeschrijving hier.